Politica de confidențialitate

1. Determinarea termenilor

1.1.1 Utilizarea următorilor termeni în această politică de confidențialitate:

1.1.2. Date personale - orice informații care sunt legate direct sau indirect de o persoană specifică sau identificabilă (subiectul cu caracter personal).

1.1.3. Prelucrarea datelor cu caracter personal - Toate operațiile (operațiunile) sau operațiunile efectuate de instrumente de automatizare sau de dispozitive fără utilizarea unor astfel de dispozitive, inclusiv colectarea, înregistrarea, sistematizarea, acumularea, stocarea, clarificarea (actualizarea, modificarea), recuperarea, utilizarea și transmiterea datelor cu caracter personal (distribuție, furnizare, acces), irefrigerare, blocare, ștergere, distrugere.

1.1.4. Confidențialitatea datelor cu caracter personal este o cerință obligatorie pentru un operator sau o altă persoană care are acces la date cu caracter personal pentru a preveni diseminarea lor de la consimțământul subiectului datelor cu caracter personal sau fără alt motiv legal.

1.1.5. Utilizatorul site-ului web (denumit în continuare "Utilizatorul") este o persoană care are acces la site prin Internet și utilizează site-ul Site-ul web .

1.1.6. Cookies trimise de un server web și stocate pe computerul utilizatorului pe care clientul web sau browserul web le trimit pe serverul web de fiecare dată ca o solicitare HTTP atunci când încercați să deschideți partea laterală a site-ului.

1.1.7. Adresa IP este o adresă de rețea unică a nodului de rețea de calculator construit sub protocolul IP.

2. Dispoziții generale

2.1. Utilizarea site-ului de către utilizator înseamnă acceptarea condițiilor de gestionare a acestei politici de confidențialitate și a datelor personale ale utilizatorului.

2.2. În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii politicii de confidențialitate, utilizatorul trebuie să înceteze utilizarea site-ului.

2.3. Această politică de confidențialitate se aplică numai site-ului Site-ul web . Site-ul web nu verifică și nu este responsabil pentru site-urile terțe pe care utilizatorul le poate face clic pe link-urile disponibile pe site.

2.4. Administrația site-ului nu verifică acuratețea datelor cu caracter personal furnizate de utilizator.

3. Subiectul politicii privind protecția datelor

3.1. Această directivă privind protecția datelor definește obligațiile Administrației să nu dezvăluie și să asigure protecția confidențialității datelor personale pe care utilizatorul le trimite la administrația site-ului la înregistrarea site-ului atunci când comandați mărfurile să cumpere sau returnați datele în orice formă.

3.2. Informațiile personale autorizate pentru procesare în cadrul acestei politici de confidențialitate sunt furnizate de către utilizator prin completarea formularului de înregistrare pe site-ul Site-ul web , precum și orice formular de feedback și conține următoarele informații:
3.2.1. numele, numele și poziția utilizatorului;
3.2.2. Numărul de telefon de contact al utilizatorului;
3.2.3. Adresa de e-mail (e-mail);
3.2.4. adresa de expediere a mărfurilor;
3.2.5. reședința utilizatorului.

4. Informații personale Informații Obiective

4.1. Informațiile personale ale utilizatorului pot utiliza administrarea site-ului în următoarele scopuri:

4.1.1. Identificați utilizatorul înregistrat pe site-ul Site-ul web pentru a trimite o comandă și (sau) să încheie un acord privind vânzarea de bunuri de pe site.

4.1.2. Creați feedback cu utilizatorul, inclusiv trimiterea notificărilor, utilizând site-ul, furnizarea de servicii, furnizarea de aplicații și aplicații de utilizator.

4.1.3. Respectarea obligațiilor contractuale în cadrul vânzării cu amănuntul a bunurilor în Site-ul web de vânzare cu amănuntul ale companiei și în Site-ul web nline; furnizarea altor servicii către subiectele datelor cu caracter personal; Promovarea serviciilor și / sau a bunurilor și / sau a partenerilor pe piață prin contact direct cu clienții care utilizează diverse instrumente de comunicare, inclusiv, dar fără a se limita la, telefon, e-mail, liste de corespondență, internetul etc. ; În alte scopuri, dacă acțiunile nu contravin

Începeți să tastați și apăsați Enter pentru a căuta