Termeni de utilizare

1. Legea utilizatorului

Site-ul este furnizat de site-ul nostru și poate fi realizat numai de persoane juridice și fizice care au atins vârsta și care pot încheia acorduri obligatorii din punct de vedere juridic în conformitate cu legislația existentă. Dacă nu îndepliniți cerințele, nu puteți utiliza pagina web.

2. Termeni de utilizare

Acești Termeni de utilizare sunt guvernați de utilizarea tuturor aplicațiilor, software-ului și serviciilor disponibile pe site, precum și "Servicii", cu excepția cazului în care un acord separat cu privire la aceste servicii. Condițiile sau acordurile speciale se pot referi la anumite servicii și la alte articole furnizate pe site-ul web ("Acordul de service"). Orice acorduri de servicii sunt însoțite de serviciile care urmează să fie utilizate sau sunt enumerate în legătură cu hyperlinkul sau hyperlinkul legat de serviciile aplicabile.

3. Informații furnizate prin intermediul site-ului și serviciilor

Prezentarea informațiilor prin intermediul site-ului web și a serviciilor este guvernată de acești Termeni de utilizare. Declarați și garantați că orice informație furnizată prin intermediul site-ului sau serviciilor vor rămâne corecte și complete și menținând și actualizează aceste informații după cum este necesar.

Pentru orice persoană a cărei informație personală este livrată prin intermediul site-ului web și servicii prin intermediul site-ului nostru, declarați că aveți dreptul să furnizați astfel de informații și că toate notificările necesare au fost date și au obținut toate contribuțiile necesare la astfel de informații Procesați serviciile pe care le utilizați.

4. Restricții privind utilizarea site-ului web.

În plus față de alte restricții stabilite în acest Termeni de utilizare, sunteți de acord cu:

(a) Nu puteți ascunde originea informațiilor transmise prin intermediul site-ului web.

(b) nu publică informații false sau înșelătoare pe site.

(c) Nu utilizați servicii, informații, aplicații sau software disponibile prin intermediul site-ului web și nu utilizați o modalitate pe care site-ul nostru nu este autorizat în mod explicit.

(d) nu introduce sau nu percepe informații care conțin informații care conțin viruși, pereți troieni, viermi, bombe temporizate sau alte programe de calculator și care deteriorate, capturează sau expropiază orice sistem, pagină web sau site. Informații care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale unei alte persoane (definite mai jos).

(e) Unele secțiuni ale site-ului sunt disponibile numai pentru site-ul nostru pentru clienți.

(f) Nu puteți utiliza și accesa site-ul, sistemele sau serviciile site-ului nostru într-un mod pe care site-ul nostru le afectează în mod negativ performanța sau funcționarea site-ului nostru, a serviciilor sau a site-ului web sau împiedică accesul partidelor autorizate de pe site-ul nostru de acces Sisteme, servicii sau site-uri web.

(g) Nu puteți crea sau utiliza tehnici de tăiere fără consimțământul scris explicit al site-ului nostru web pentru a încorpora orice parte sau aspect al conținutului sau al informațiilor.

Terminare

Sunteți de acord că un site web al site-ului nostru poate în orice moment și din orice motiv, la discreția dvs. pentru a termina sau a suspenda utilizarea site-ului web, sisteme, informații, servicii și conținut, chiar dacă accesul și utilizarea continuă. permise altora. În cazul unor astfel de suspensii sau terminări, trebuie să opriți imediat (a) utilizarea site-ului web și (b) distruge toate copiile oricărei părți a conținutului dvs. Un site Web site

Începeți să tastați și apăsați Enter pentru a căuta